COSTA NATURAL 2012. Jornada de treball de municipis costaners amb espais naturals

La costa catalana és una de les més artificialitzades del món. Tanmateix, sobreviuen joies de natura que hom creu que cal no només conservar si no potenciar, engrandir i potenciar. En el camí que s’ha iniciat en aquesta direcció s’hi han sumat una sèrie d’actors del territori cada cop més plurals i nombrosos. Els ajuntaments són peces clau en aquest procés. Amb l’objectiu de millorar competencialment i quant a finançament el paper dels ajuntaments en aquest treball diari, l’Ajuntament de Torredembarra, amb l’assessorament del GEPEC-EdC, ha organitzat aquesta jornada de treball. En ella esperem trobar respostes, o fins i tot preguntes, que ajudin a alleujar el pes que, sovint massa sols, han de dur a terme aquests consistoris.

Lloc de celebració: Cal Bofill, Centre d’Activitats Mediambientals. Pg Colom, 50 (passeig marítim de Torredembarra, extrem nordest, edifici modernista envoltat de palmeres).

Dimecres,  12 de desembre de 2012
Torredembarra (Cal Bofill)

Inscripcions, gratuïtes: Montse Martí. Regidoria de Medi Ambient. Ajuntament de Torredembarra. Telf 977640025. m.marti@torredembarra.cat (cal indicar només nom i cognoms, població i funció a l’ajuntament)

 

Més informació

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s