Jornada de debat. Turisme i litoral: cost/oportunitat de la nova Llei de Costes

La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona està interessada en millorar l’acció de govern dels ajuntaments en temes relacionats amb el turisme. La formació desenvolupa un paper estratègic en la consecució dels objectius fixats pels equips de govern i en la modernització de les corporacions locals. Amb aquest objectiu la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona ha dissenyat un pla de formació anual que inclou cursos, jornades, seminaris, entre d’altres accions. “La jornada de debat. Turisme i litoral: cost/oportunitat de la nova Llei de Costes”, forma part d’aquest pla.

Més informació

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s