European Clean Up Day

Amb l’impuls de la Unió Europea, i la coordinació a Catalunya de l’Agencia Catalana de Residus, la Diputació de Barcelona i l’Area metropolitana de Barcelona, i en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, el Consorci dels Colls organitza, amb la participació dels ajuntaments del litoral de la comarca i la col•laboració Nootka, una de les 94 accions de neteja dels espais naturals que tindran lloc aquest dissabte a tot el país.

Us convidem a participar decididament en aquesta acció de conscienciació que enguany serà la neteja dels espais del litoral dels Colls, entre Vilanova i Sitges, seguint el camí de ronda per terra, i també fent la recollida de residus a la part marina amb la utilització de caiacs.

VILANOVA: trobada de les persones participants davant l’Ermita de Sant Cristòfol a les 9 del matí.

SITGES: trobada de les persones participants davant la Platja de les Anquines (base Nootka) a les 9 del mati.

Més informació

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s