L’Agència Catalana de l’Aigua posa en servei una aplicació per a mòbils amb informació sobre prop de 300 platges catalanes

  • Aquesta iniciativa, amb el nom de PlatgesCat, aporta informació en temps real i disponible en set idiomes sobre la previsió de la qualitat sanitària de l’aigua de bany, la bandera de salvament i socorrisme, el temps, així com també avisos sobre possible presència de meduses
  • També s’informa dels principals serveis de què disposa la platja, nombroses fotografies, la seva localització en el mapa, consells i també la possibilitat de publicar avisos i incidències d’interès per als banyistes
  • L’aplicació, desenvolupada per l’Agència Catalana de l’Aigua, compta amb la col·laboració del Servei Meteorològic de Catalunya, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Protecció Civil, la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, la Direcció General de Turisme, l’Institut de Ciències del Mar i els ajuntaments costaners catalans

Més informació

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s